Loading Laddar...
 

Teoriutbildning

TEORIKURSER FÖR PERSONBIL

 

Ny teoristart: Tisdag 10 oktober 2017 kl. 18-20.
Teorikursen ingår i Premium!

 

Fyra tisdagar: 10/10, 17/10, 24/10 och 7/11. Vi hoppar över vecka 44 - höstlovet.

Plats: Tyresö trafikskola, Vintervägen 12, Tyresö.

 

Lärare: Krister Holdo

 

Kursmoment

Teorin delas upp i fyra delmoment som trafikläraren går igenom på var och en av de fyra kurstillfällena i form av föreläsning, diskussion med tillfälle att ställa frågor. Ett bra sätt att förstå och ta till sig vad man själv läst och ett ypperligt tillfälle att testa sina kunskaper eller få svar på funderingar.


Kurslitteratur

Vi använder Elevcentralen Premium i våra teoripaket. Det går även att kombinera med Trafikens Grunder och studiehäftet Att köra bil samt Vägmärkestest till teoriutbildningen. Till detta övningsuppgifter via webben i första hand för instudering och förberedande för kunskapsprov. Vill du hellre arbeta med övningsuppgifterna på dator på trafikskolan så går det alldeles utmärkt under våra ordinarie öppettider för receptionen. Det är bra om du bokar in tid så vi har en dator ledig för dig. 

 

Elevcentralen Premium

Vi använder även Elevcentralen Premium i våra teoripaket, Utbildningspaket samt Startpaket.

Elevcentralen Premium är Sveriges bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare.

 


Tyresö Trafikskola AB
Tel 08-742 66 00