Loading Laddar...
 

Intensivutbildning

INTENSIVUTBILDNING FÖR KÖRKORT

Tyresö Trafikskola AB erbjuder intensivutbildning. En intensivutbildning passar dig som har tid och möjlighet att ägna tid åt körkortsutbildningen i princip på heltid under en till två veckor. Intensivutbildningen är ganska tuff, men också spännande och stimulerande för dig som kund. Och framför allt, en intensivutbildning för körkort i på Tyresö Trafikskola ger snabbt resultat!


5, 7 eller 10 dagar - vad passar Dig?

Vi erbjuder både 5, 7 eller 10 dagars intensivutbildning. 5-dagarskursen passar dig som har goda förkunskaper i manövrering och har en viss vana av att köra i trafik. 7-dagarskursen passar dig som klarar av grundläggande manövrering av bilen d.v.s. kan växla och backa rutinmässigt och 10-dagars kursen passar dig som kan manövrera, växla och backa hjälpligt men behöver mer övning i dessa moment. Boka en testlektion i god tid, gärna 2-3 veckor före intensiven så vi kan avgöra vilken variant av intensivutbildning som passar dig. Ibland kan det vara lämpligt att ta några lektioner innan du börjar själva intensivutbildningen. Testlektionen är 70 minuter och kostar 898 kronor. När du köper Intensivpaketet får du 500 kronor rabatt - så indirekt kostar Test Intensivlektionen 390 kronor! Rabatten är redan avdragen i totalpriserna nedan.


Exempel på en dag under intensivkursen

Under utbildningen varvas teori med praktisk körning.

Vid intensivutbildning är dagarna heltäckande du skall hinna med två körpass per dag á 70 minuter eller motsvarande. Upplägget är att du kör ett körpass på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Detta kan variera något, t.ex. kan körningen bli 105 eller 140 minuter med anpassade pauser.

Övrig tid läser jobbar du via Köra Bil via Elevcentralen som är Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare.  Vi rekommenderar att du är kvar på trafikskolan och studerar. Hos oss kan du studera ostört och dessutom kan du oftast fråga någon av oss på trafikskolan om det skulle vara något som du undrar över. Om det passar så får du även vara med på vår lärarledda teorikurs under intensivutbildningen!


Intensivkurs 5 dagar

10 körlektioner á 70 minuter. Köra Bil via Elevcentralen är Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. 

För dig som har rutinmässig manövrering och har en viss vana av att köra i trafik.

När du kört och betalt för 70 min Test Intensiv drar vi av 500 kronor blir priset för ovanstående:

Pris 10 795 kr


Intensivkurs 7 dagar

20 körlektioner á 70 minuter. Köra Bil via Elevcentralen är Sveriges Trafikutbildares Riksförbunds bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. 

För dig som har en god manövreringsförmåga som kunna växla och backa.

När du kört och betalt för 70 min Test Intensiv drar vi av 500 kronor! blir priset för ovanstående:

Pris 19 795 kr


Intensivkurs 10 dagar

30 körlektioner á 70 minuter. Köra Bil via Elevcentralen är Sveriges Trafikutbildares Riksförbundsbästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. 

För dig som kan manövrera, växla och backa till viss del.

När du kört och betalt för 70 min Test Intensiv drar vi av 500 kronor! blir priset för ovanstående:

Pris 28 695 kr


Riskutbildning, kunskapsprov och körprov

Riskettan kan vi ofta planera in under intensivperioden, elller passa på att göra den innan du börjar intensivkursen för körkort. Risktvåan/halkbanan måste du göra innan kunskapsprovet på Trafikverket, den bokas i receptionen i samråd med din trafiklärare.

Vi bokar generellt in dig på kunskapsprov (teoriprov) och körprov på Trafikverket veckan efter den avslutade intensivkursen.

De flesta kan ta sitt körkort efter avslutad intensivkurs. Ibland kan det dock krävas ytterligare lektioner för att få den rutin och kunskap som krävs.

Detta ingår INTE i Intensivutbildningspaketen:

  • Riskettan på trafikskolan, 595 kr
  • Risktvåan / Halkkörning på Gillinge, 2 020 kr 
  • Lån av bil vid körprov på trafikverket i Farsta med uppvärmningslektion, 1 695 kr

Avgifterna för Riskutbildningar och Lån av bil som bokas genom trafikskolan betalas före kursstart till trafikskolan. Det är viktigt att alla kursavgifter kommer in i god till oss för att planeringen ska kunna bibehållas. Stäm av med receptionen och trafikläraren om det är den minsta fundering eller osäkerhet! Vi erbjuder Resurs-konto för räntefri avbetalning upp till 12 månader - ansök och få mer information i receptionen.

Kontakta oss för bokning av Test Intensiv!

Lycka Till!

Tyresö Trafikskola AB
Tel 08-742 66 00