Loading Laddar...
 

Teoriutbildning

TEORIKURSER FÖR PERSONBIL

 

Teoristart tisdag 13 november 2018

Teorikursen ingår i våra Utbildningspaket och Startpaket! Om du får förhinder någon kväll går det bra att gå igen vid nästa tillfälle.

Fyra efterföljande tisdagar mellan kl 18-20

1. 13/11

2. 20/11

3. 27/11

4. 4/12  

Plats: Tyresö trafikskola, Vintervägen 12, Tyresö.

 Lärare: Otti Bergendahl

Nästa kursstart i början av nästa år!

 

Kontakta receptionen för bokning!

 

Kursmoment

Teorin delas upp i fyra delmoment som trafikläraren går igenom på var och en av de fyra kurstillfällena i form av föreläsning, diskussion med tillfälle att ställa frågor. Ett bra sätt att förstå och ta till sig vad man själv läst och ett ypperligt tillfälle att testa sina kunskaper eller få svar på funderingar.


Kurslitteratur

Vi använder Elevcentralen Köra Bil - i stora drag det vi kallade Premium tidigare i våra teoripaket. Det går även att kombinera med Trafikens Grunder och studiehäftet Att köra bil samt Vägmärkestest till teoriutbildningen. Till detta övningsuppgifter via webben i första hand för instudering och förberedande för kunskapsprov.

Vill du ha något mer kostnadseffektivt - ta Körkortsfrågor istället för Köra Bil-paketet, då behöver du ha en bok eller annan faktainhämtning vid sidan om. 

Vill du hellre arbeta med övningsuppgifterna på dator på trafikskolan så går det alldeles utmärkt under våra ordinarie öppettider för receptionen. Det är bra om du bokar in tid så vi har en dator ledig för dig. 

 

Elevcentralen Köra Bil

Vi använder även Elevcentralen Köra Bil i våra teoripaket, Utbildningspaket samt Startpaket.

Elevcentralen Köra Bil är Sveriges bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att  skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare.

 

Prisexempel 

Teorikurs med Elevcentralen Köra Bil inkl. boken digitalt på weben - 2 495 kr

Teoripaket med Körkortsfrågor och Bokpaket i pappersformat - 2 495 kr

Teorikurs endast - 1 595 kr

Körkortsfrågor endast - 495 kr 

Bokpaket endast - 495 kr

Köra Bil Elevcentralen på webben - utan teorikurs 1 295 kr

Fråga oss gärna vidare i receptionen!

 

 


Tyresö Trafikskola AB
Tel 08-742 66 00